Főoldal
Aktuális kiállítás Kiállítások helyszínei Kiállítóink Fotógaléria Letölthető sajtóanyagaink! Elérhetőségeink!

Allianz Hungária Pécsi Autó - Motor Show
2007. március 17-18. Pécs, Expo Center

Allianz Hungária Pécsi Autó - Motor Show
Pécs, Expo Center 2007. március 17-18. (szombat - vasárnap)


Észre sem vettük és már itt a tavasz. Hívó szóra előbújnak a krókuszok és nárciszok, a madár trillába robbanómotorok hangja vegyül. Szaporább pulzus, fürkésző tekintet, eljött a szerelem ideje. Végre újra egymásra találunk, a lóerők és mi. Előgördülnek a cabriok, a motorok és a nem kimondottan latyakra tervezett sportjárgányok. A nagy autógyártók is felébrednek téli álmukból és megindul a 2007-es autókiállítási szezon. A sort Detroit kezdte immáron 100.-szor, de az öreg kontinens sem maradhat le, Brüsszel, majd Genf áll csatarendbe.
A svájci seregszemlével egy időben Pécsett kerül megrendezésre hazánk idei első nagy autós eseménye az Allianz Hungária Pécsi Autó-Motor Show. A gépcsodáknak a város új büszkesége, a közel 10.000 m2-es Expo Center ad otthont. Ez a multifunkciós rendezvénycsarnok lehetővé teszi, hogy a motorizált világ lehető legszélesebb metszetét mutassuk be abban a városban, ahol a magyar autósport lapjai nagybetűkkel íródnak.

Itt mindenki kedvére nézelődhet majd a szalonautók, motorok, sport- és tuning gépek, versenyautók, luxus járművek vagy veterán autók között. Akinek a "méret a lényeg", erőgépekkel és kamionokkal is találkozhat. A férfias játékok közül nem fognak hiányozni a hajók, és a háttéripar sem.

A márkakereskedők legújabb és legszebb modelljei között válogatva mindenki megtalálhatja ami a szívéhez legközelebb áll: a családi kedvenctől, a városi "parkoló-bajnokig", a gömbölydeden kecses "női" autótól a felső kategóriás "manager-álomig". A nagyobb autógyártók nem hagyták pihenni tervezőiket, úgyhogy szinte mindenki kirukkolt valamivel ... csak győzzük lecserélni a régit. Aki családi programot keres erre a márciusi hosszúhétvégére, megtalálta. Amíg a szülők az autók és motorok között álmodoznak, autós ügyességi versenyen vesznek részt, esetleg próbára teszik megkopott KRESZ ismereteiket, vagy praktikus autóápolási tudnivalókkal lesznek gazdagabbak a legkisebbek számára a Játék-sziget nyújt felhőtlen szórakozást. Játék autópályákon, és virtuális autóversenyeken csiszolhatják vezetési tudományukat, légvárakon ugrálva vezethetik le a legendásan híres gyermeki energiákat, szakképzett animátorok segítségével merülhetnek el a játékok világában. A program ebben az esetben szórakozást és látványt jelent, hiszen az autókon kívül modell autók berregnek a külső helyszínen és a driftesek égetik a gumit. De Pécsre látogat a sivatagi homok után a Szalay Dakar Team kamionja is, a vasárnapi délutánt pedig Demjén Ferenc teszi még emlékezetesebbé.

Úgyhogy tényleg itt a tavasz, a virágok illatába benzingőz, a madárcsivitelésbe motorzúgás vegyül, a lányokon pedig egyre kevesebb a ruha, és ahol mind három komponens együtt lesz az a Pécsi Expo Center március 17-18-án.

Allianz Hungária Pécsi Autó - Motor Show
Pécs, Expo Center 2007. március 17-18. (szombat - vasárnap)

Nyitva tartás: mindkét nap 09.00 - 18.00 óráig

Jegyárak:
Belépő: 900.- Gyermekjegy : 500.- (3-14 éves korig)

Kedvezményes belépő:
800.- (nyugdíjas)

Családi jegy:
2.300.- (2 felnőtt és 2 gyermek belépésére jogosít)

Szervező: Gerator Rendezvény Iroda

Bővebb információ:
B. Osgyán Krisztina : 30/ 5900-996
Kuklics Erika: 30/2727-320

 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
ahol érdekes információkhoz juthat.
támogatók
Allianz Hungária